Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، مهرداد جهانی در جمع خبرنگاران افزود: پنج محور استان مرکزی به عنوان مسیرهای درجه اول و سه محور به عنوان مسیرهای درجه دوم سفرهای اربعین تعیین که ارتقاء ایمنی آنها انجام شده است.

به گفته وی به منظور برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای طرح‌های مورد نظر در این ایام، محورهای آزادراهی «ساوه - همدان»، «ساوه - تهران» و «ساوه - سلفچگان» و محورهای «اراک - سلفچگان»، «اراک - توره - بروجرد» و «اراک - توره - ملایر» بعنوان مسیرهای درجه اول و محورهای قدیم «ساوه - تهران» و «ساوه - همدان» و محور «دلیجان - محلات - خمین - الیگودرز» بعنوان مسیرهای درجه دوم سفرهای اربعین در نظرگرفته شده است که همگی این مسیرها به مرز مهران منتهی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانی با اشاره به اینکه از اوایل مرداد ماه سال جاری ارتقاء ایمنی در مسیرهای منتهی به مرز مهران در دستور کار قرار گرفته است گفت: آشکارسازی، ایمن سازی نقاط پرتگاهی و مستعد حادثه، ارتقای روشنایی، نصب انواع تابلو و علائم ایمنی، نصب و تعمیر حفاظ های ایمنی شامل گاردریل، هندریل و نیوجرسی و ایمن سازی تقاطع های همسطح از جمله اقداماتی است که با اولویت ویژه در مسیرهای عبوری زائران توسط راهداران سطح استان در حال اجراست.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به حجم بالای ترافیک پیش بینی شده در شبکه راه‌های استان در ایام پیک سفرهای اربعین، اقدامات راهداری تا بیستم شهریور ماه تداوم خواهد داشت تا تداخلی در ترافیک راه‌ها ایجاد نشود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی همواره بر کسب اطلاعات کافی از آخرین وضعیت ترافیکی و جوی راه‌ها قبل سفر تأکید کرد و افزود: زائرین و کاربران جاده‌ای حتماً قبل از اقدام به سفر از طریق سامانه های مختلف ۱۴۱ شامل اپلیکیشن ۱۴۱، سایت مرکز مدیریت راه‌ها، شماره پیامکی ۱۰۰۰۱۴۱ و تلفن پاسخگوی شبانه روزی ۱۴۱ اطلاعات کامل از مسیر مورد نظر را کسب و سپس اقدام به سفر نمایند.

جهانی اظهار کرد: کارگروه استانی و تیم‌های گشت ادارات تابعه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان‌ها بصورت مستمر از مجتمع‌های خدمات رفاهی بین راهی بازدیدهای لازم را انجام می‌دهند تا از نظر وضعیت بهداشتی و نظافت محوطه و مناسب سازی فضاهای داخلی مجتمع ها بویژه نمازخانه‌ها و سرویس های بهداشتی مشکلی وجود نداشته و خدمات مطلوبی برای زائران ارائه گردد.
استان مرکزی دارای بیش از شش هزار و ۴۵۰ کیلومتر راه است که در مجموع حدود ۶۰۰ کیلومتر از این راه‌ها در مسیر تردد زائران اربعین حسینی قرار دارد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سفر اربعین مرز مهران سفرهای اربعین مسیرهای درجه استان مرکزی جاده ای راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۶۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

کد خبر 6097579

دیگر خبرها

  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در ساوه کشف شد 
  • ایمن‌سازی درختان خطرآفرین در اصفهان
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • تردد در معابر منتهی به میدان کتاب ساماندهی و کانالیزه شد
  • ترافیک سنگین در جاده‌های منتهی به تهران حتی یک‌روز پس از تعطیلات
  • مسیرهای جاده‌ای مسدود خراسان رضوی بازگشایی شده است
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه/ مسیر دسترسی به آبشار مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود